Østbanebygget

Østbanebygget

Et av våre største prosjekter har vært Østbanebygget, hvor vi bistod NCC Construction AS med ekte hussoppsanering. Prosjektet startet i mars 2011 og pågikk frem til 16 april 2012.

NCC Construction var så fornøyd med vår kompetanse og effektivitet at de ønsket å samarbeide videre med vårt firma for ferdigstilling av tømrerarbeidet i hele Østbanebygget.

Dette er et prosjekt med særdeles høy vanskelighetsgrad og vi har vært inne i tette prosjektmessige evalueringer med rådgivende Ingeniør for byggherre og arkitekter.

Bygget kan vel karakteriseres som en av Norges mest kompliserte bygg hvor det siden 1854 ble ferdigstilt av engelske bygningsarbeidere. Siden den gang har det vært tømrer lag fra Gudbrandsdal rundt 1900 tallet, bygningsarbeidere fra Tyskland i 1940 og bygningsarbeidere fra Oslo på 50 tallet. Med andre ord, dette er ett prosjekt som har gitt mange utfordringer i og med forskjellige typer byggeskikk.

Gamle Østbanebygget eies av ROM-eiendom og 1 april i år overleverer NCC prosjektet til Byggherre. Da har vi ferdigstilt et gedigent hotell som får rundt 170 rom, trim avdeling restauranter og resepsjon. Prosjektet er en blanding av rehabilitering av 3 eksisterende bygninger og 1 nybygg, til sammen nesten 7500 m2 er bearbeidet bygningsmasse. Vi har på prosjektet vært opp mot 70 tømrere under vår ledelse. Vi har ivaretatt alle konstruksjonsmessige utfordringer, brannkrav og lydkrav på en særdeles tilfredsstillende måte for hovedentreprenør NCC. NCC Construction ved Prosjekt leder Johan Ulleriks mobil tlf: 98265739 eller mail: johan.ulleriks@ncc.no.

Våre referanser

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle